Misana Nederland
Homeopathische Detox Behandeling
Bij verminderde fertiliteit en na IVF
te Vlaardingen

06 - 107 609 70
U bent hier: Misana > Over Misana

Over Misana

Contactformulier

9 8

Homeopathische Detox Methode

Bij een homeopathische detox kuur benader ik uw klachten vanuit de visie dat vele problemen hun oorzaak vinden in een vergiftiging van ons lichaam door stoffen die wij binnen krijgen.

Denk aan vaccinaties, antibiotica, narcose middelen, hooikoortsmedicatie, pilgebruik, IVF hormonen, gebruik van o.a. cannabis, XTC. Met deze methode kunnen ook bijwerkingen na chemokuren verminderd worden. 

Vanaf 12 jarige leeftijd kan de detox methode ook gecombineerd worden met een Guasha behandeling.

De Guasha Behandeling

In een Guasha behandeling wordt een speciale olie op de huid aangebracht. Op deze plaatsen "schraap" ik de huid met een speciale jadesteen of buffelhoorn. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed op plaatsen waar er blokkades zitten, veroorzaakt door afvalstoffen.

De huid reageert met een verkleuring, variërend in kleur. Hoe langer de klacht bestaat, hoe donkerder de kleur zal zijn. De huid wordt niet beschadigd en blijft intact. De verkleuring verdwijnt normaliter binnen 3 tot 7 dagen.

Toepassingen van Guasha

Afvalstoffen of toxines ontstaan in ons lichaam door stress, voeding, straling, medicatie, roken, drugs, pijnstillers, hormoongebruik enzovoort. 

Ons lichaam bergt deze stoffen op plaatsen op waar ze zo min mogelijk schade veroorzaken. Dat kan het bindweefsel zijn, of in spieren of gewrichten. Langzaamaan ontstaan er pijnklachten en ontstekingen op deze plaatsen als deze afvalstoffen niet worden aangepakt.

Glasha zorgt ervoor dat deze toxische stoffen beter door ons lymfe systeem worden afgevoerd. De behandeling is niet pijnlijk en geeft een lichamelijk opgeruimd gevoel maar vaak ook een effect op ons emotionele welbevinden.

Bel voor meer informatie: 06-107 609 70

Meer over Guasha
Gratis informatie over Homeopatische Detox Behandeling 06 - 107 609 70
Vergoedingen van consulten

Vergoed uw verzekering de consulten van Misana?

U kunt dat vinden op: vergoedingen van consulten homeopathie bij Misana

 

 

Misana Nederland

Misana © 2020 | Disclaimer

Behandelingen